- hirdetés -

Minden eddiginél fontosabb bajnoki találkozó vár felnőtt együttesünkre, szombaton este az Eötvös csarnokban. A CYEB Budakalász csapata érkezik Orosházára.

Az szombati ellenfelünk az NB I-es tabella hatodik helyét foglalja el, tizenkilenc mérkőzésen szerzett 18 pontjával. Forgács Gyula vezetőedző együttese az elmúlt három fordulóban döntetlent ért el a Csurgó ellen és kikapott a Tatabányától, valamint az orosháziak legutóbbi Liga kupa ellenfelétől a Dabas csapatától is.

Vezetőedzőnk jó játékot remél az orosházi csapattól: – Szombati mérkőzésünk azt gondolom, hogy az egyik legfontosabb mérkőzés lehet, hiszen a mi szempontunkból kulcsfontosságú, hogy megnyerjük ezt az összecsapást. Egy eléggé stabil, jó együttessel találkozunk, hatékony átlövőkkel és stabil, jól szervezett védőfallal rendelkeznek. Nekünk a legjobb formánkat kell nyújtanunk ahhoz, hogy nyerni tudjunk ezen a mérkőzésen – hangsúlyozta Bakó Botond. 

Sorsdöntő mérkőzés következik a felnőtt csapat számára (Fotó: Rosta Tibor)

Vezetőedzőnk bízik benne, hogy a Dabas elleni találkozó egy kis stabilitást és egy kis hitet tudott adni a fiúknak, és mindenki tudatában lesz annak, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés, illetve ez a periódus számunkra. Az egyesület vezetése és a csapat nagyon szeretné, ha a nagyszerű orosházi közönség ismét megtöltené a csarnokot és buzdítaná, segítené a hazai gárdát ezen a nagyon fontos összecsapáson.

Az OFKSE-Linamar – CYEB Budakalász NB I-es férfi kézilabda mérkőzés szombaton (március 10.) este 18.00-kor kezdődik az Eötvös csarnokban. A mérkőzés játékvezetői, Bonifert Ferenc és Oláh Viktor lesznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.