Nyereményjáték: keressük a tavasz legötletesebb alkotását!

Itt a tavasz, itt van már, így az OrosCafé csapata új játékra invitálja olvasóit. Keressük a tavasz legötletesebb alkotásait. A legjobbnak ítélt munkákat jutalmazzuk: fürdőbelépőt, tortát vagy ajándékcsomagot is nyerhetnek! Ha van gyermekének egy kreatív ötlete valósítsák meg, küldjenek róla egy fotót, és induljanak el a tavaszváró játékunkon!

Most határt csak a kreativitásunk szabhat, hiszen bármilyen kreatív eszközt felhasználhatnak a kicsik és nagyok, ami a tavaszhoz köthető. Azután nincs más dolguk, mint ezeket a vidám tavaszi alkotásokat fotón beküldeni az OrosCafé kíváncsi szerkesztőségének. 

Az OrosCafé szakmai zsűrije két díjazottat választ, a beküldött alkotások közül, melyeket értékes nyereményekkel díjazunk. Ezen kívül az OrosCafé Facebook oldal Tavaszváró kreatív játék albumába feltöltött fotók közül a legtöbb lájkot gyűjtő közönség díjat nyer.

Szóval ne késlekedjenek, küldjék el nekünk március 23-a éjfélig a jatek@oroscafe.hu-ra az év legviccesebb vagy legkreatívabb alkotását!

Díjaink:

1. díjazott: Családi fürdőbelépő 4 fő részére 

2. díjazott: OrosCafé ajándékcsomag

Közönség díj: Ficsor Zoltán mestercukrász által készített 20 szeletes torta

A nyereményjátékunk szabályzata erre a linkre kattintva érhető el.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás