- hirdetés -

Nem végleg, hanem munkanap áthelyezés miatt. A változás szerint március 9-én munkanapi, március 10-én pénteki menetrend szerint járnak a vonatok.

Az ünnep idején várható utasforgalmi igényekhez igazodva a MÁV-START a lehetőségekhez képest, a helyfoglalások figyelembe vételével felhasználja az IC szerelvényekhez a plusz kocsikat. 

A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a MÁV-START azt javasolja utasainak, hogy a menetjegyeket és helyjegyeket az ünnep előtt elővételben váltsák meg, illetve használják a jegyértékesítő automatákat, valamint az online vásárolható és a vonatokon akár mobiltelefonon is bemutatható e-vonatjegyet. A 26 éven aluli fiatalok az ünnepnapokra és hétvégékre érvényes 33%-os kedvezményt is igénybe vehetik március 14-én 10 órától március 18-án éjfélig.
Mindemellett a gyermekek, kis és nagy családok, tanulók, diák- és felnőtt csoportok, nyugdíjasok is élhetnek a szokásos kedvezményekkel, valamint az új csatornakedvezményeket: a jegykiadó automatából 5%-os, online módon (e-vonatjegy) 10%-os és a csúcsidőn kívüli, alacsonyabb kihasználtságú vonatokra akár 20%-os kedvezménnyel váltható menetjegy – adta hírül a Magyar Államvasutak.

Mindezekről bővebb tájékoztatás a MÁV-csoport honlapján (www.mavcsoport.hu) található

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.