- hirdetés -

Több korcsoportban ért véget a megyei futsal bajnokság küzdelme. Az OMTK-ULE 1913 két korosztályban is megyei bajnoki címet szerzett.

Az U11, U13, U15 és U17 korosztályokban hirdettek végeredményt a megyei döntőket követően. A mintegy 200 induló csapat közül az OMTK-ULE U13-as és az U17-es csapata nem talált legyőzőre, az U11-es korosztály ezüstérmes lett, az U15-ös az előselejtezőben elért 2. helyével nem jutott a megyei döntőbe.

U11: csak a döntőben botlottak

Fantasztikus, 38:1-es gólaránnyal jutott a selejtezőkből a csapat a megyei döntőbe, ahol csupán a Békéscsaba ellen szenvedtek vereséget.

Orosházi eredmények: OMTK-ULE – Gyomaendrőd 11-0, OMTK-ULE – Békéscsaba 2-4.

– A végső győzelemért utaztunk a döntő helyszínére, amit egy kiélezett találkozón sajnos elveszítettünk 4:2 arányban a Békéscsaba ellen. Nagyon jó mérkőzést produkáltak a játékosaink, büszkék vagyunk rájuk – nyilatkozta Buza Barnabás szakmai vezető.

U13: a gyors gondolkodás aranyat ért

Orosházi eredmények: OMTK-ULE – Bcs. UFC ”A” 1-0, OMTK-ULE – Gyomaendrőd 2-2, OMTK-ULE – Gyula termál ”A” 3-2.

A csapat tagjai: Németh Roland, Halász Zsombor, Kiss Tibor, Szűcs Kristóf, Janicsek Zoltán, Harmati Zoltán, Ugró Krisztián, Kun Bence, Sebő Dávid, Czinkóczi Balázs.

– Nagyon hasznosak ezek a futsal tornák, mert a gyors gondolkodást fejleszti a gyerekek technikai tudása mellett – nyilatkozta a sikeres edző, Elekes Károly.

U15: csoportmásodikként lemaradtak a döntőről

– Hasznos tornán vagyunk túl, hiszen csak a téli időszakban van lehetőségünk teremtornán részt venni, az egyre népszerűbb futsal-szabályokat alkalmazva – értékelte a tapasztalatokat Czollner Gábor edző.

A korcsoport gólkirálya Kvak Barnabás (OMTK-ULE) lett 10 góllal.

U17: pontveszteség nélkül az élen

Orosházi eredmények: OMTK-ULE – Gyula Termál 3-2, OMTK-ULE – Füzesgyarmat 6-1, OMTK-ULE – Szarvas 4:0.

– A döntőt kiegyensúlyozott, jó játékkal megérdemelten nyerte meg csapatunk. A futsal szabályaihoz jól alkalmazkodva eredményes tornát tudtunk le – fejtette ki Buza Barnabás edző.

Mosolygós arcok a tornagyőzelem után (Fotó: egyesület)

Csapattagok: Fehér Bence, Szabó Áron, Tóth-Kása Ádám, Beke Sándor, Barna Márton, Lestyán Zoltán, Horvát Miklós, Selmeczi Kevin, Rácz Adrián.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.