- hirdetés -

Szomszédvári rangadót vívnak ma délután az orosházi női kézilabdázók az NB I/B-s bajnokságban. A 11. helyen álló Hódmezővásárhely ellen nehéz mérkőzés várható de egy csapatként működve pontokkal térnénk haza.

A Vásárhely a tavaszi szezon során az eddig lejátszott négy mérkőzésből kétszer győztesen és kétszer vesztesen hagyhatta el a küzdőteret.

Az OXXO Energy Orosházi NKC soron következő ellenfelének kispadján is történtek változások. A korábbi vezetőedzőt, Bartók Csabát, az élvonalbeli rutinnal rendelkező Varga József váltotta. A szakvezetés mellett a játékoskeretben is történt változás, hiszen éppen Orosházáról igazolt át Székesi Fanni. Mellettük több ismerős arcot is felfedezhetünk majd, hiszen Ádász Diána, Horváth Dorina, Nagy Emese, Veress Zsuzsa és Lovistyék Kitti is megfordult nálunk.

Ebből adódóan a két csapat nem igazán tud újat mutatni egymásnak, hiszen jól ismerik egymást. A felkészülések során és bajnoki mérkőzéseken is többször megmérkőztünk, zömében mi örülhettünk a végén. Vezetőedzőnk is ebben bízik, hogy csapatként küzdve sikeresen utazhatunk haza Hódmezővásárhelyről.

– A héten leültünk a csapattal beszélgetni és megoldásokat kerestünk a problémákra. Bízom benne, hogy sikerült megbeszélni a problémákat és a hétvégén megszerezzük a tavasz során az első pontokat – fogalmazott Papp László, a klub honlapján.

A találkozót március 3-án rendezik a vásárhelyi Balogh Imsi Sportcsarnokban 16 órától, Fibec Zoltán és Herbák Tamás játékvezetése mellett.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.