- hirdetés -

A megyei igazgatóság lefújta a fordulót, így elmarad a Körösladány – Rákóczi és az OMTK-ULE – Mezőkovácsháza labdarúgó mérkőzés is.

A 19. forduló mérkőzéseit rendezték volna a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Tegnap még úgy tűnt, az OMTK-ULE 1913 – Mezőkovácsházi TE megyei II. osztályú mérkőzést lejátsszák, azonban mára változott a helyzet.

Elmarad a Rákóczi Vasas és az OMTK-ULE hétvégi mérkőzése (Archív fotó: Betkó Tamás)

Az éjszaka leesett hó, valamint a várható további csapadék és az általános kedvezőtlen időjárás miatt az MLSZ Békés Megyei Igazgatósága a hétvége valamennyi felnőtt bajnoki mérkőzését hivatalból elhalasztotta. Az igazgatóság a mérkőzések pótlását úgy oldja meg, hogy a csapatoknak ne kelljen hétköznap pótolni a bajnoki találkozókat. A teljes fordulót mind a megyei I., mind a II. osztályban a március 31. és április 1. napokra eső hétvégén rendezik meg – adta tudtul Szpisják Zsolt, területi igazgató.

A bajnokságok a következő hétvégén a 20. fordulóval folytatódnak. A Rákóczi Vasas március 11-én délután fél 3-tól a Méhkeréket fogadja hazai pályán, ugyanebben az időpontban az OMTK-ULE Lőkösházán mérkőzik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.