Amit csak akarsz – Orosházán

Orosháza Város Önkormányzata Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat (OHGYIÖK) az Orosháza Város Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció 2017-2022-ben és a hozzá kapcsolódó cselekvési tervben foglaltak alapján nyílt ötletpályázatot hirdet Orosházán megvalósuló gyermek és/vagy ifjúsági program támogatására.

  1. A pályázat célja: az Orosháza Város Ifjúságpolitikai és Gyermekjogi Koncepció 2017-2022 létrjöttét megelőző műhelymunkák alkalmával felszínre került, hogy erősíteni kell a helyi fiatalok városi életben való részvételét, valamint ösztönözni kell őket szabadidejük aktív eltöltésére. Településünkön számos közösségi tér és program várja a korosztályt, viszont ők azok, akik a leginkább tudják mire van szükségük. A pályázat célja, hogy Orosháza Város Önkormányzata támogassa a fiatalok ötleteit, kezdeményezéseit, mely lehet egy Orosháza területén megvalósuló program vagy programsorozat. A pályázat nem támogatja az oktatási intézmények és diákönkormányzatok által szervezett rendezvényeket, illetve az OHGYIÖK tagjainak kezdeményezéseit.
  2. A rendelkezésre álló keretösszeg: 500 000 forint, mely teljes egészében a program megvalósítására fordítható. Önrész biztosítása nem szükséges.
  3. A támogatás mértéke: A pályázott támogatás mértéke a projekt elszámolható összes költségének 100 százaléka.
  4. Támogatási időszak: 2018. április 1. – 2018. december 15.
  5. Beadható pályázatok száma: egy pályázó maximum 3 pályázatot nyújthat be.
  6. A pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely Orosházán élő és/vagy tanuló személy vagy személyek közössége aki/akik tagjai már elmúlt 15 éves és még nem töltötte be 30. életévét.
  7. A pályázatok benyújtásának módja és helye: regisztrációs e-mail (név, születési idő, telefonszám, gyiokoh@gmail.com) küldése után az érdeklődő megkapja válaszként a pályázati űrlapot, melyet kitöltés után ugyancsak e-mailben várunk vissza. A regisztráció határideje: 2018. március 9. 23:59
  8. A pályázatok benyújtásának határideje: 2018. március 16. 23:59

Bővebb információ és segítségnyújtás a +36703375034-es telefonszámon és a fenti e-mail címen kérhető.

 Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás