- hirdetés -

A 18. forduló mérkőzéseivel vette kezdetét a megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi szezonja. Az OMTK-ULE rangadón aratott győzelemmel kezdte a sorozatot, amivel átvette a vezetést a tabellán.

A listavezető   Nagyszénás SE látogatott az OMTK-ULE Sportcentrumába február 24-én. A villanyfényes mérkőzésen Sindel Roland góljával nyert az ULE.

OMTK-ULE 1913 – Nagyszénási SE     1 – 0     (1 – 0)

OMTK-ULE Sportcentrum, műfüves pálya, 300 néző. V.: Benyovszki Z. (Petrovszki P., Ancsin Z.).

Orosháza: Marunák – Deli (Barna M. 69.p.), Lestyán, Futaki, Szabó N., Fejes (Kovács D. 90.p.),  Simon, Elekes (Buza B. 88.p.), Mucsi, Sindel, Kasza (Szabó Á. 80.p.). Edző: Czollner Gábor.

Nagyszénás: Pajkó – Godár, Zábrák (Viszkok R.82.p.), Kecskeméti (Balogh Gy. 67.p.), Iványi (Szilágyi 61.p.), Miszlai, Makra, Maglóczki, Libor, Nagy Sz., Márk (Hegedűs 75.p). Edző: Boér Zsolt.

Az OMTK-ULE 1913 átvette a vezetést a tabellán (klikk a képre) Fotó: Kecskeméti Krisztina

Az első félidőben láthatóan mindkét csapat tartott a másiktól, fegyelmezett védekezés, biztonságos építkezés jellemezte mindkét gárda játékát. Ennek következtében a kapuk ritkán kerültek veszélybe. Az egyik oldalon a 7. percben Kecskeméti lövését védte Marunák kapus, a másik oldalon a 40. percben Simon szabadrúgását hárította Pajkó. A 45. percben megszerezte a vezetést az Orosháza. Simon remek labdáját Sindel vette át és 6 méterről lőtt a hálóba, 1-0. A második játékrészben a Nagyszénás kitámadott, ugyanakkor kinyílt, több lehetősége volt az orosháziaknak a gólszerzésre. Az 53. percben Mucsi (ULE), az 58.percben Nagy D.(Nagyszénás) gyűjtötte be második sárga lapját, majd a pirosat. A 64. percben Sindel lőtt mellé, a 65. percben Kecskeméti hagyta ki a vendégek legnagyobb helyzetét. A 68. percben Simon, a 72. percben Elekes hibázott nagy helyzetben. A 88. percben a vendégek meccslabdát rontottak. Szöglet után Szilágyi fejelt fölé.

Czollner Gábor: Könnyebb mérkőzésre számítottam, a vendégek nagyon megnehezítették a feladatunkat, de a  végeredmény  számít, megyünk tovább.

Az OMTK-ULE 1913 pontban beérte a Nagyszénás csapatát és több győzelmével átvette a vezetést a tabellán. A csapat március 3-án hazai környezetben fogadja a Mezőkovácsháza gárdáját. A találkozó kezdési ideje: 14.30 óra.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.