- hirdetés -

Diplomaosztó ünnepséget tartottak a Kodolányi János Főiskolán február 23-án. Mintegy harminc végzős vehette át diplomáját.

Családias hangulatban tartották a Kodolányi János Főiskola diplomaosztó ünnepségét. Mintegy harminc keresztfélévben végző hallgató vehette át mentorpedagógusi, közoktatás vezetői vagy közgazdász diplomáját. Az átadó előtt Dr. Szabó Péter ünnepi beszédében kiemelte, mindig jó érzés a tanárembernek, hogy a diákok komolyan veszik a feladatukat. A most végzős évfolyam a segítségükkel olyan szintig jutott el, ami elismerésre méltó.

– A pedagógusok szokásos magas teljesítménye mellett, a hét közgazdász hallgató kimagaslóan teljesített. Az orosháziak lenyűgöző teljesítményt produkáltak az idén – mondta el az OrosCafénak a felsőoktatási intézmény rektora.

A rektor szerint minden elismerést megérdemelnek a most keresztfélévben végzett hallgatók (Fotó: Rosta Tibor)

Kiss László is egyike volt a gazdálkodás és menedzsment szakon végzett hallgatóknak. Az első diplomáját szerző László a Budapesti harmadik kerület térfigyelő központjának diszpécsereként dolgozik.
– Egyik orosházi barátom és kollégám unszolására jelentkeztünk többen a munkahelyemről. Ebben láttuk a lehetőséget, ami segíthet boldogulni a jövőben – osztotta meg választásának hátterét a friss diplomás.

Megtudtuk, hogy az idei felvételi időszakban nagy volt az érdeklődés, mintegy kétszázan érdeklődtek az orosházi székhelyű főiskola iránt. A rektor szerint a város ösztöndíja is megszólította a szülőket és a diákokat, valamint az intézmény munkája is beérni látszik.

Mintegy harminc végzős vehette át diplomáját (Fotó: Rosta Tibor)

A legnagyobb érdeklődés továbbra is a turizmus iránt van. A rektor bízik benne, hogy az ősszel legalább ötvenen elkezdik a tanulmányaikat a Kodolányi János Főiskolán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.