Fontos meccset bukott az OFKSE

Idegenben folytatta a bajnokságot az Orosházi FKSE-LINAMAR felnőttcsapata, a február 23-i találkozó helyszíne Cegléd volt. Az első félidőben jól teljesítettek a fiúk, de a második félidőben teljesen összecsuklott az OFKSE.

Ceglédi KKSE – Orosházi FKSE-LINAMAR 25-19 (10-10)

K&H liga férfi bajnoki kézilabda-mérkőzés. Cegléd, 500 néző. V.: Andorka, Hucker. Cegléd: PALLAG – LÁSZLAI 9, Juhász K., Grbovic 1, BORSOS 5, Radovic 1, RADNIC 6 (2). Cs.: Szabó B., Hajdu 2, Megyeri 1. Vezetőedző: Jakab László. Orosháza: SZABÓ L. – Pásztor M. 3, Ferenczi 2, Morva 1, Braz, Stranigg 3, NÉMETH L. 5. Cs.: Herjeczki (kapus), Knezevic, Antal, Mihály, Markoski 2, Gyene 1 (1), Milosevic, Balázs B. 2. Vezetőedző: Bakó Botond.
Kiállitások: 2, ill. 8 perc. Hétméteresek: 3/2,1 ill. 1/1.

Stranigg nyitotta meg a gólok sorát, majd Pásztor Máté növelte az előnyt, a kapuban pedig Szabó Levente parádézott az első percekben. Mindkét csapat határozottan védekezett, emiatt kevés gól esett. Apró megingások után a félidő derekán beérte vendégét a Cegléd, de aztán ismét a viharsarkiak kerültek lépéselőnybe. Két perccel a félidő vége előtt Lászlai ismét kiegyenlített, majd egy gyors gólváltást követően döntetlennel zárult az első játékrész.

A ceglédi védelem sokszor tört borsot az Orosháza orra alá (Fotó: ofkse.hu)

A második félidőt a Cegléd kezdte jobban, kettővel elhúztak a házigazdák, a válasz csak a 34. percben érkezett Stranigg jóvoltából. Őrizte előnyét a sárga mezes hazai gárda, az orosháziak görcsös igyekezetét követően pedig jöttek a buta hibák és sorozatos kiállitások, s a hazaiak kettős emberelőnyben már négyre növelték az előnyüket. A megállíthatatlan Lászlai Szabolcs az 56. percben kilencedik gólját lőtte, ezzel már nyolccal is vezetett csapata. A hajrában teljesen összecsuklott az OFKSE és csak az eredmény kozmetikázására futotta erejéből.

Bakó Botond: – Az első félidőben kimagaslóan jól játszottunk védekezésben és támadásban is, a kapuban extra teljesítményünk volt. A második félidőben azonban olyan buta egyéni hibákat követtünk el, amit egyszerűen nem értek. Küzdött a csapat, szívét-lelkét kitette, de ennyi hibával nem lehet megnyerni egy mérkőzést.

Jakab László: – Az első félidőben kapkodtunk, idegesek voltunk, nagyon sokat hibáztunk, majd megnyugodott a társaság, jó kapusteljesítmény volt és a második félidő a miénk lett. Le a kalappal mindenki előtt, köszönet a közönségnek, hogy kitartottak mellettünk!

ofkse.huAz OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás