- hirdetés -

Szombattól ismét pattog a labda a megyei I. és II. osztályú labdarúgó bajnokságban. Február 24-én kettős mérkőzést rendeznek az OMTK-ULE műfüvén. A Rákóczi Vasas 14 órakor fogadja a Jamina SE-t, majd az OMTK-ULE 1913 csapata 17 órakor mérkőzik a Nagyszénással.

A megyei I. osztályban a 6. helyen álló Rákóczi Vasas a 10. helyezett Jaminát látja vendégül szombat délután. A pontszámokat tekintve a papírforma rákóczitelepi sikert ígér.

Rákóczi Vasas SE – Bcs. Jamina SE (február 24., ULE-Sportcentrum, 14 óra)

–  A csapat körüli bizonytalanság megszűnt, már a szombati fordulótól eredményes játékot várok –nyilatkozta tömören az újonnan kinevezett edző, Gyimesi András.

A várható kezdőcsapat: Tóth K. – Bogár, Ludányi, Németh G., Kiss Z. – Mazán, Kánya, Vili M., Kolozsvári J. – Tasi, Dudás. Cserék: Lipcsei, Egry, Kolozsvári Cs., Boros. Sárga lapok miatt nem játszhat Sajti és Bálint D. Munkahelyi elfoglaltsága okán nem léphet pályára Harmati, Márki, Albert L.

A mérkőzést Modes Ottó vezeti, segítői: Fekete Zoltán és Baráth János.

A csíkos mezes Rákóczi győzelmi esélyekkel lép pályára szombaton. (Fotó: Rajki Judit)

A megyei II. osztály Déli csoportjának rangadóját rendezik február 24-én. A 2. helyezett OMTK-ULE 1913 a listavezető Nagyszénást fogadja 17 órakor a műfüvön.

OMTK-ULE 1913 – Nagyszénási SE (február 24., ULE-Sportcentrum, 17 óra)

– A bajnoki rajt számunkra máris egy izgalmas mérkőzéssel veszi kezdetét. Ha továbbra is versenyben szeretnénk maradni a bajnoki címért vívott harcban, akkor az első lépést most megtehetjük azzal, hogy visszavágunk az idegenben elszenvedett vereségért. Remélem, sikerül jól indítanunk ezt az évet. A kezdő csapatról még korai lenne nyilatkozni, mindenesetre örömteli, hogy mindenki egészséges és eltiltottunk sincs – nyilatkozta a rangadó előtt Czollner Gábor edző.

Sindel Roland (kékben) győzelmet vár a rangadón. (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Fiatal csatárunk, Sindel Roland bizakodva várja a mérkőzést facebook bejegyzése alapján.

– Ugyanolyan fontos mérkőzés lesz, mint a többi. Kötelező nyernünk, de azért csak rangadó előtt állunk. A felkészülésünk nagyon jóra sikeredett, jó formában van a csapat. Itthon nem lehet más a végkimenetele a meccsnek, csak a győzelem – vélekedett a játékos.

A találkozót Fekete Zoltán vezeti. Asszisztensek: Modes Ottó és Baráth János.

A futballrajongók figyelmébe ajánljuk, hogy a kettős mérkőzés előtt, délelőtt még egy komoly megyei I. osztályú mérkőzés színhelye lesz a gyopárosi műfüves pálya. Itt rendezik délelőtt 10 órakor a Mezőhegyes – Kondoros bajnoki mérkőzést.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.