Vidámság és elegancia avagy farsang a Czina Iskolában

Az üveg városrész iskolája egész délutánt felölelő farsangi rendezvénynek adott helyet február 16-án. Nagy izgalommal várták az eseményt az iskola tanulói, dolgozói egyaránt. 

Az alsó tagozatosok jelmezes bemutatkozását követően a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola társastáncosait tekinthették meg a zsúfolásig megtelt tornaterem vendégei. A mókás vetélkedőt az alsó tagozatos gyerekek számára a 8. osztály keringője zárta. Ezután következtek a felső tagozatosok osztályprodukciói, melyek előtt ismét az iskola öltönybe és menyasszonyi ruhába bújt végzőseinek táncára irányult a figyelem.

Az iskola beszámolója szerint ötletes, szellemes, látványos és vicces, de volt meghökkentő előadás is. Láthatták hogyan kell limbó-hintózni, milyen koreográfiát ihlethet a hastánc, vagy egy dal, amitől mindenki „Happy” lehet.

Zombik, csontvázak na meg persze jó hangulat jellemezte a Czina iskola farsangi ünnepségét (Fotó: iskola)

– Egy rendhagyó testnevelés óra vidámságait is megnézhettük, ahol Michael Jackson is megelevenedett a szemünk előtt egyik dalával. A hangulatos délután estébe nyúló buli követte, amin minden résztvevő jól szórakozhatott. Már most várjuk a következő farsangot! – zárta beszámolójában a programfelelős pedagógus, Szászné Lévai Bettina.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás