Télűzés kiszebábbal – Farsangoltak a nagycsaládosok

Egy vidám délutánt töltöttek együtt a nagycsaládosok egyesületének tagjai február 18-án. A farsangi mulatságon több, mint százan vettek részt.


Jelmezbe öltözött felnőttek és gyermekek, közösen táncoltak, énekeltek a Nagycsaládosok Orosházi Egyesületének házában. Kézműves foglalkozáson farsangi álarcot, bohócot, és szalmabábút készítettek az összegyűltek. A kicsik csillámtetoválást kaptak, a nagyobbak színes krétával festették a hajukat az olvasás iránt érdeklődők pedig könyveket válogattak.

A kicsik sem maradtak ki a mulatságból (klikk a képre) Fotó: Rajki Judit

Az uzsonna és tea után az udvaron sereglett össze az álruhába bújt csapat, és hangos dobolással, trombitával, kiszebáb – és az elkészített szalmabábu – égetéssel próbálták a telet messzire kergetni.
A megjelent télűzők egy vidám rajzot is készítettek, amely egy egész falat beborít. A hatalmas alkotás az egyik terem főékessége lesz.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás