- hirdetés -

Karcag adott otthont az asztalitenisz országos döntőnek múlt hétvégén, melyen a PET-BAU ASE Orosháza négy versenyzője állhatott asztalhoz.

Az I.-II.  korcsoportos B kategóriás lányok között Szőke Panna a Székács József evangélikus iskola tanulója csoport másodikként jutott tovább a főtáblára, ahol végül a nyolcadik helyezést sikerült megszereznie. Az igazoltak között a II.-IV. korcsoportban szintén a szákács iskola tanulói, Molnár Levente és Varga Bernadett révén volt érdekelt a PET-BAU ASE. Bogdánffy Csabától megtudtuk, hogy Levente a várakozást felülmúlva bronzérmet nyert. Bernadett az ötödik pozícióban zárta a versenyt, hiszen az elődöntőbe jutásért vereséget szenvedett az esélytelenebbnek tartott, de a bajnoki címet végül elnyerő Hanustyákkal szemben.

A szakosztályvezető elmondta, hogy a legnagyobb sikert az Extraliga-csapatban szereplő Fehér Orsolya érte el. A tótkomlósi Jankó gimnázium tanulója az V.-VI. korcsoportban az egész versenyen egy játszmát veszítve a dobogó legfelső fokára állhatott.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.