Stabil év a Doherty Hungary Kft. mögött

A cég életének egyik legnagyobb beruházását hajtották végre 2017-ben. Stabil évet zárt a Doherty.

Az 1998-ban alapított, mára a TOP 10 helyi adózó közé tartozó Doherty Hungary Kft. a háztartási gépgyártásban, az autóiparban és az elektromos kéziszerszámiparban használatos tengelyek és forgórészek gyártására specializálódott.

2018-ban tíz százalékos növekedéssel számolnak (Fotó: Rajki Judit)

Pribék András gyárigazgató elmondta, a tavalyi évben stabil értékesítésük volt, ami a 2016-os húsz százalékos növekedésük után könnyebbséget jelentett.
– 2017-ben a cég történetének egyik legnagyobb beruházását hajtottuk végre. 2018-ban pedig tíz százalékos növekedéssel számolunk – emelte ki a gyárigazgató. Hozzátette, ez január vége után reálisnak is tekinthető.

A jelenleg 190 munkavállalót foglalkoztató Doherty Hungary Kft.-nél, az elmúlt évben kapacitás és hatékonyság növelést végeztek, amelyeket az idén is tovább szeretnének fejleszteni.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás