Spartacus-bronz a népes mezőnyben

Benkő Zsanett a 33 kg-osok mezőnyében ért el dobogós helyezést a hétvégi minősítő versenyen, melynek Kaposvár volt a helyszíne.

Minősítési versenyeknek adott otthont a Kaposvári RG Sportcsarnok múlt hétvégén. Ezúttal szombaton a serdülő kötöttfogású és lány, míg vasárnap a szabadfogású minősítési versenyek zajlottak le a Somogy megyei székhelyen az Orosházi Spartacus Birkózó Klub (OSBK) sportolói részvételével.

Az első versenynapon százkilencvenegy kötöttfogású és hetven leány birkózó próbált szerencsét, másnap pedig százhatvankilenc sportoló állt rajthoz – tudtuk meg a helyi klub beszámolójából. A viadalok az idei évben különösen nagy figyelmet érdemeltek, hiszen júniusban Győr rendezheti meg az Európa-bajnokságot ebben a korosztályban.

Az Orosházi Spartacus lányai a kaposvári versenyen (Fotó: OSBK)

Szombaton a lányok mezőnyében volt érdekeltek az OSBK, ahol versenyzőik külön engedéllyel indulhattak, hiszen legfiatalabbak a korosztályukban, míg vasárnap Jochim Márk állhatott szőnyegre a szabadfogású fiúk viadalán.

Az OSBK eredményei:
33 kg Benkő Zsanett 3. hely
42 kg Páli Mirella 4. hely.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás