- hirdetés -

Fizetés nélkül próbált elmenni egy orosházi benzinkútról egy férfi, miután megtankolta kisteherautóját. Azt ígérte, hogy később majd visszamegy fizetni. Emellett ittasan vezető férfiak ellen indult eljárás Orosházán.

Fizetés nélkül akart elhajtani egy benzinkútról egy kisteherautó vezetője február 19-én, 15 óra 45 perc körül, Orosházán – írja a police.hu

A sofőr azt mondta a kútkezelőnek, hogy nincs nála pénz, majd később visszamegy és rendezi a tartozását. A benzinkutasnak gyanússá vált a férfi magyarázkodása, és a töltőállomás vezetője is hallott már hasonló esetről, ezért hívta a rendőrséget.

A járőrök a karádi férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol csalás vétség gyanúja miatt büntetőeljárás indult ellene. A nyomozás jelenlegi adatai alapján korábban máshol is tankolt már így. A rendőrök vizsgálják, hogy hány bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható.

Sörözőből ki, autóba be

Két ittasan vezető férfi ellen indult nyomozást zárt le február 19-én az Orosházi Rendőrkapitányság. Az egyik férfit még február 9-én, 20 óra 15 perc körül Orosházán, a Hosszú utcában igazoltatták a rendőrök. Nem sokkal korábban egy sörözőtől indult el, ahol alkohol fogyasztott. Másnap este, szintén Orosházán, a Szabó Dezső utcában állítottak meg egy személygépkocsit a rendőrjárőrök. Annak a kocsinak a vezetője is egy italmérő helyről tartott hazafelé.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellenük. A nyomozásokat február 19-én lezárták és az eljárási iratokat a rendőrség megküldte az Orosházi Járási Ügyészségre.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.