- hirdetés -

Most szombaton rendezik a XII. Hagyományok-Ízek Versenyét. A rendezvény miatt lezárásokra kell számítani február 23-a és 25-e között a belvárosban. Írjuk a részleteket.

Már pénteken számíthatunk útlezárásra, 22 órától az Előd utca református iskola előtti szakaszán (a Könd utca sarkától – a Petőfi Művelődési Központ sarkáig). Az orosházi közterület felügyelet tájékoztatása szerint ez a piactér területére történő pakolás, valamint az Előd utcán elhelyezendő felépítmények, árusító helyek kihelyezése miatt szükséges. Várhatóan egészen február 25., vasárnap 12 óráig lesz érvényben, a rendezvényt követő elpakolás, tereprendezés befejeztéig.

Szintén február 23-án, pénteken körülbelül 22 órától várható – a közlekedési viszonyok figyelembe vételével – a Kossuth utca (Könd utca – Petőfi Művelődési Központ közötti szakaszának) lezárása. Ezen a területen lesz kijelölt parkolóhely az árusok járművei-, továbbá az érdeklődők részére, a fennmaradó helyek számának függvényében.

Megtudtuk, hogy összesen 24 darab parkolóhelyet zárnak el a forgalomtól a Könd utcán, a piactér melletti szakaszon. A rendezvényre érkező látogatók minél közelebbi-, rugalmasabb parkolása érdekében a Könd utca (Piactéri ABC – Thék Endre utca közötti szakaszán lévő), az út menti parkolási, megállási tilalmát átmenetileg feloldják, egészen a rendezvény befejeztéig, körülbelül szombat este 20 óráig.

A közterület felügyelet közleményében hangsúlyozta, hogy a lezárások által érintett területen lakó állampolgárok, az ott lévő üzletek tulajdonosainak értesítése a személyes megkeresések-, kinyomtatott értesítőket küldenek, illetve a város több pontján tájékoztatókat helyeznek ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.