Megvannak az első leadott ívek

Elsőként a Fidesz érkezett a választási irodába, nem sokkal később csatlakozott a Jobbik.

Mint az Oroscafen is megírtuk, ma reggel nyolc órától kezdődött az ajánlóívek kiosztása a jelöltek és a jelölő szervezetek részére. Délután fél 4-ig a 32 igénylő közül 26 vette át az ajánlóívét a Polgármesteri Hivatal második emeletén található választási irodában.

A négy órás zárás előtt 25 perccel megérkezett Molnár Béla, a Fidesz orosházi elnöke, aki elmondta, hogy 1760 ajánlói aláírást gyűjtöttek össze Simonka György, a Fidesz jelenlegi országgyűlési képviselője és jelöltje számára. Hozzátette: a támogatói aláírások száma elérte a háromezret, amit egy nap alatt négy településen gyűjtöttek össze, de a munkát folytatják tovább. Pár perccel később Szabó Ervin, Békés megye 4. számú választókerületének Jobbik által indított országgyűlési képviselőjelöltje hozta be ajánlóíveit.

A Fidesz volt az első (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A városban több párt standjával is találkozhattak az orosháziak, a képviselőjelölteknek az ötszáz aláírást március 5-ig kell leadnia.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás