- hirdetés -

Nehéz, sok munkával járó, de eredményes évet tudhat maga mögött az OROSházaGLAS Kft. Így foglalta össze a 2017-es évet a cég ügyvezetője, Pálfai Tamás.

Orosháza legnagyobb adófizető cégeinek vezetőit hívta ebédre a városvezetés február 2-án. Az eseményen az OROSházaGLAS Kft. ügyvezető igazgatója, Pálfai Tamás is értékelte az elmúlt évet.
– Nagyon sikeres 2017-es évet zártunk. Sok munkával és küzdelemmel járt, de jó eredményeket értünk el – tájékoztatott az ügyvezető igazgató.

Az OROSházaGLAS Kft. 1995-ben alakult, száz százalékban magyar tulajdonú vállalkozás.
A Kft. első és másodlagos felhasználásra készít többek között, építészeti célokra hő-, és hangszigetelt, biztonsági, tűz és robbanás álló üvegeket, előtetőket, pontmegfogásos és strukturális homlokzatokat.
Belsőépítészeti célokra edzett–, festett –, homokszórt ajtókat, térelválasztókat, üvegportálokat, tuskabinokat, valamint fürdőszoba polcokat, kádelőtét üvegeket, mosdólapokat, kandalló előtéteket, bútorüvegeket, polcrendszereket, üvegasztalokat, virágtartókat, akváriumokat gyárt, illetve járműipari célokra edzett- biztonsági és szigetelő üvegeket készít.

Több szakemberre lenne szükségük, hiszen jelenleg munkaerőhiány van az OROSházaGLAS Kft. -nél.  (Fotó: Rajki Judit)

Pálfai Tamás ügyvezető igazgató elmondta, a 2017-es évet több mint nyolc százalékos nyereséggel zárták, amely lényegesen több mint az ezt megelőző években.
– Fejlesztéseink is valósultak meg, a 2017-es évben másfél milliárd forint értékben gépeket és berendezéseket állítottunk üzembe – emelte ki az ügyvezető igazgató.

Pálfai Tamás hangsúlyozta, a beruházásokat idén is folytatják. Mint mondja, szeretnének új gépeket munkába állítani, többek között fúrógépet, Jumbó hőszigetelő sort is. Hozzátette, bizakodóan néznek a 2018-as évre.

Az OROSházaGLAS Kft., ami jelenleg kétszáz dolgozónak ad munkát, szeretne létszámot is bővíteni.
Pálfai Tamás zárásként elmondta, még több szakemberre lenne szükségük, hiszen jelenleg munkaerőhiány van cégüknél.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.