Kick-box: éremeső Battonyáról

Battonyán rendezték a taekwon-dosok országos bajnokságát, a Barátság Kupát. A Contact K.T.H.E. sportegyesület 13 versenyzővel és 4 edzővel képviseltette magát.

Battonya adott otthont a Barátság Kupa országos taekwon-do bajnokságnak. A gyakorló küzdőknek, egyben a versenyszezonra készülőknek ez volt az idény első megmérettetése. Néhány héttel korábbi edzőtáboruknak köszönhetően a Contact K.T.H.E. versenyzői remek formában küzdöttek, az óvodás korosztálytól a veteránokig mindenki szépen helytállt.

Kilencen zártak éremmel a Contact K.T.H.E. sportolói közül (Fotó: egyesület)

A klub közleménye szerint a legkiemelkedőbb eredményt a mindszenti szakosztály vezetője, Deli Roland érte el, aki a +85 kilogrammos versenyzők 6 fős mezőnyében nem talált legyőzőre, de rajta kívül is felállhatott a dobogóra a csapat 8 versenyzője.

Eredmények:

Annus Marcell -28 kg gyermek, A-csoport: 2. hely

Matúz Kristóf -28 kg gyermek, B-csoport: 2. hely

Varga Vendel -28 kg gyermek, A-csoport: 3. hely

Erzsiák Botond -28 kg gyermek, B-csoport: 3. hely

Csuka Eszter -40 kg gyermek2: 3. hely

Pipis László -78 kg felnőtt: 2. hely

Baricsa Sándor +85 kg felnőtt: 3. hely

Csuka Ferenc +85 kg felnőtt: 2. hely

Deli Roland +85 kg felnőtt: bajnoki címAz OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás