Figyelmeztetést adott ki a posta, bárkit érinthet

Nyeremény ígéretével próbálnak kicsalni adatokat a Magyar Posta nevében.

A Magyar Posta Zrt. nevében – a vállalat logóját felhasználva –  ismeretlen személy, vagy személyek megtévesztő nyereményjátékot hirdetettek meg internetes oldalakon. A hamis tartalom kérdőív kitöltésért mobiltelefon nyerési lehetőséget hirdet – írja honlapján a szervezet.

Ugyanakkor felhíva figyelmet, hogy a Magyar Posta Zrt.-nek jelenleg nincs olyan nyereményakciója, amellyel telefonkészüléket lehet nyerni.

A Posta Biztosító Zrt.-nek van ugyan termékvásárláshoz kötött nyereményjátéka, de ez az interneten csak a biztosítótársaság hivatalos honlapján érhető el. A hivatalos nyereményakció böngészés közben felugró ablakként, honlapokba beépülő hirdetésként nem jelenik meg.

A szervezet arra kéri az embereket, fokozottan ügyeljenek adataik védelmére, és hagyják el azon weboldalakat, ahol nincs feltüntetve adatvédelmi tájékoztató és/vagy játékszabályzat.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás