PET-BAU ASE: a címvédő járt Orosházán

A listavezetőt fogadta a PET-BAU ASE vasárnap. Érvényesült a papírforma, hiszen a külföldi játékosokkal kiálló Szekszárd magabiztosan győzött a Fürdő utcában.

PET-BAU ASE – Szekszárd AC I. 0-7

Női Extraliga asztalitenisz-mérkőzés, Orosháza.

Nem volt könnyű dolga a hazaiaknak a címvédő ellen (Fotó: Rajki Judit)

A címvédő és jelenleg is az Extraliga éllovasa, a Szekszárd érkezett Orosházára február 18-án. A hazaiak kölcsönjátékosa, Fehér Orsolya diákolimpiai szereplése miatt nem tudott részt venni a bajnoki mérkőzésen. Vele együtt sem a PET-BAU ASE számított az esélyesnek, ennek ellenére nem adták könnyen magukat Tóth Edináék. Több mérkőzésen döntő szettig jutottak az orosházi női asztaliteniszezők, mégsem tudtak pontot szerezni a találkozón.

Chikán István, vezetőedző: Az eredmény ellenére elégedett voltam a játékkal. Számunkra ezután következnek a fontos mérkőzések, ami arról dönt, hogy bejutunk-e a legjobb négy közé.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás