Rangos elismerés Szabó Ágnesnek

A Nemzeti Versenysport Szövetség 2017-es teljesítményét elismerve díjazta az Orosházi Toldi SE kiválóságát.

Az elmúlt esztendő kimagasló teljesítményei elismeréseként 34 sportág 59 férfi és női versenyzőjét, illetve csapatát díjazta február 13-i évértékelő ünnepségén a Nemzeti Versenysport Szövetség.

A díjazott kiválóságok közé tartozott – egyetlen erőemelőként – Szabó Ágnes, az Orosházi Toldi SE versenyzője, aki a 2017-ben elért fekvenyomó világbajnoki, valamint fekvenyomó és erőemelő Európa-bajnoki címével érdemelte ki a rangos elismerést. További sikerei közé tartozik a Világjátékokon elért kilencedik helyezése, illetve a Magyar Erőemelő Szövetség az év erőemelője és fekvenyomója címmel is az orosházi sportolót díjazta.

Sárfalvi Péter helyettes államtitkár, Szabó Ágnes és dr. Mészáros János szövetségi elnök
(Fotó: NVESZ)

Az elismerést a Nemzeti Versenysport Szövetség elnöke, dr. Mészáros János és Sárfalvi Péter, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős helyettes államtitkára adta át Szabó Ágnes részére a keddi budapesti évértékelő ünnepségen, ahol köszönetet mondtak a versenyzőknek az elért sikerekért, és élményekért.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás