- hirdetés -

Lejátszotta utolsó előkészületi mérkőzését az OMTK-ULE 1913 megyei II. osztályú labdarúgó csapata. Czollner Gábor tanítványai február 14-én a megyei I. osztály egyik élcsapatát, a Szarvasi FC-t győzték le magabiztos játékkal.

Másfél héttel a bajnoki folytatás előtt a finomhangolás fázisában vannak a csapatok. Az OMTK-ULE jó úton halad céljai elérése érdekében, hiszen sorozatban magasabb osztálybeli ellenfeleinek tört borsot az orra alá.

OMTK-ULE 1913 – Szarvasi FC       4 – 0         (  2 – 0 )

OMTK-Sportcentrum, műfüves pálya. Vezette: Tóth K., Jónás J.

OMTK-ULE: Marunák – Fejes, Futaki, Szabó N., Kiss G. – Sindel, Deli, Barna M., Simon – Mucsi, Kasza. Játszott még: Szabó Á., Pelle, Lövei. Edző: Czollner Gábor.

Szarvas: Lévai – Polonszki, Kukovecz, Bakró, Pecznik – Magyar M., Zima, Farkas N., Furár – Körösfalvi, Klimaj. Játszott még: Bákai, Domján, Szebegyinszki. Edző: Rétes Pál.

Sindel Roland góllal, gólpasszal járult hozzá az ULE győzelméhez (Fotó: Betkó Tamás)

A gólok története:

Mucsi hosszas labdavezetése után Simonhoz pattant a labda, a fiatal játékos 10 méterről lőtt a kapu jobb oldalába, 1-0. A 37. percben Sindel a 16-os sarkáról két csel után tekerte a labdát a hosszú sarokba, 2-0. A 66. percben Sindel jobb oldali visszagurított labdáját Kasza belsőzte 11 méterről a hálóba, 3-0. A 83. percben Szabó Á. húzta el Lévai kapus mellett a labdát, majd 16 méterről kapufára gurította a játékszert, a kipattanót Mucsi éles szögből lőtte a rövid sarokba, 4-0.

Czollner Gábor: Örülök, hogy az utolsó edzőmeccsünk is úgy sikerült, ahogy elterveztük. A következő lépés a bajnoki rajt.

Rétes Pál: Az „eredmény” hűen tükrözi hozzáállásunkat.

Az OMTK-ULE 1913  legközelebb bajnoki mérkőzésen lép pályára. Február 24-én rangadón fogadja a listavezető Nagyszénás csapatát. A találkozó 16.30 órakor kezdődik a műfüves pályán.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.