- hirdetés -

Feledhető időszakon vannak túl a másodosztályú női kézilabdázók. Pénteken Kispesten szeretnék kijavítani az első két forduló botlásait.

Két vereséggel indította az NB I/B keleti csoportjának tavaszi szezonját az OXXO Energy Orosházi NKC. Egy szoros mérkőzésen maradtak alul Gödön, míg múlt héten nagy különbségű vereséget szenvedtek az éllovas Eger ellen. Ezen hamar túl kell lépniük, hiszen pénteken már Kispesten vár az orosháziakra fontos feladat.

A fővárosiak kiváló őszön vannak túl, a második helyen zártak a bajnokság féltávjánál. A folytatás nekik is hasonlóan sikerült mint együttesünknek. Két vesztes mérkőzéssel kezdett Béki Nagy Bertalan csapata, az első fordulóban váratlanul, egy góllal kaptak ki a Nyíradonytól, míg a legutóbb Hódmezővásárhelyről is pont nélkül távoztak.

A játékoskeretük is kisebb változáson esett át, többek között Ulmann Bernadett is a piros-feketéktől érkezett csapatunkhoz. Szerda délután pedig bejelentették Karalyos Orsolya átigazolását, aki az élvonalbeli Kecskeméti együtteséből sikerült megszerezniük.

Az ősszel hazai pályán, hét góllal maradtunk alul, ennek ellenére az ONKC vezetőedzője szoros összecsapást vár.

– Olyan két csapat találkozik a sorosksári csarnokban, akinek nem a szája íze szerint kezdődött a bajnokság. Mi is és a következő ellenfél is szeretné kiköszörülni az eddigi hibákat. Egy jó mérkőzésen, megfelelő eredménnyel szeretnénk megalapozni az utat a bajnokság további részéhez – fogalmazott Papp László a klub honlapján.

A találkozót február 16-án 18 óra 30 perctől Sorosksáron rendezik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.