Könyvespolcra lenne szükség az Orosházi Kórházban

Rengeteg könyv érkezett az Orosházi Kórház felkérésére, de a következő adag elhelyezéséhez új könyvespolcokra is szükségük lenne.

Komoly sikereket ért el az Orosházi Kórház “Könyvtárat a betegeknek” nevű korábbi akciója, ugyanis több, mint 400 könyv érkezett az intézménybe az elmúlt néhány hétben. A kórház továbbra is arra kér mindenkit, hogy az otthon feleslegessé vált, de még jó állapotban lévő, szórakoztató és szépirodalmi műveket bátran vigyék be hozzájuk, hogy a betegek olvasással tölthessék idejüket.

Ugyan rengeteg könyv érkezett, viszont nem maradt nekik elég hely. Többek között a 4. emeleti Mozgásszervi Rehabilitációs Osztályon is teljesen megtelt a könyvespolc. A kórház a 6. emeleten és a belgyógyászaton is szeretne könyves sarkot kialakítani, de szükség van hozzá megfelelő könyvespolcokra. Ezért szeretnének segítséget kérni azoktól, akiknek van nélkülözhető könyvespolca, hogy a többi könyvet is el tudják helyezni.

Könyvespolcokra lenne szüksége az Orosházi Kórháznak. (Illusztráció)

A kórház közleménye szerint nem számít milyen színűek vagy mennyire ütött-kopottak a polcok, hiszen a kórház karbantartói felújítják őket, ha szükséges.

A felajánlásokat a szakrendelő harmadik emeletén az ápolási igazgatásra várják, de a kórház Facebook-oldalán is írhatnak üzenetet vagy a 06 68 411 166-os számot is hívhatják a 430-as melléket kérve.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás