- hirdetés -

Február első napjai a felkészülésről szóltak a CONTACT K.T.H.E. kick boxosai számára, háromnapos cserkeszőlői edzőtáboruk során két mester segítette munkájukat.

A versenyszezonra való felkészülés és a versenyzéshez szükséges kondíció elérése volt a célja a CONTACT K.T.H.E. sportolóinak cserkeszőlői edzőtáborának február 2. és 4. között. Az egyesület beszámolójából kiderült, hogy naponta háromszor edzettek, a technikák ritmusán és annak felkészítésén volt a fő hangsúly. A tábor elsősorban a light és kick light szabályrendszerekre volt kihegyezve, de a formagyakorlati elemek gyakorlására is jutott idő, a dan vizsgákra való felkészülés jegyében.

A versenyszezonra való felkészülés volt a cél a sportolóknak (Fotó: egyesület)

Két mester segítette a munkájukat, oktatóként ugyanis részt vett az edzéseken Litauszki László II. danos mester, a Kondorosi Kick box Klub edzője és Puravecz Péter, az orosházi kick boxosok vezető edzője is. Ketten együtt kiegészítették, építették egymás oktatási anyagait. Végül megegyeztek, hogy az augusztus végére szervezett edzőtáborban megismétlik a közös oktatást.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.