Este komlói tévés meccsen az OFKSE

A hazai, MOL-Pick Szeged elleni bajnokit követően idegenben lép pályára férfi kézilabdacsapatunk, a csütörtök esti találkozót az M4 Sport csatorna élőben közvetít.

Február 8-a jelzi az újabb meccsnapot az Orosházi FKSE-LINAMAR felnőtt együttese számára, mely Komlóra utazik a bajnoki pontokért. Bakó Botond vezetőedző szerint csapatként kiemelkedően erősnek kell lenni a csütörtök esti tévés meccsen.

– Komlón mérkőzést nyerni mindenkinek nehéz. Azt gondolom, hogy csapatunknak akkor van győzelmi esélye, ha minden külsőséget, minden tényezőt félreteszünk, és nem azon rágódunk, hogy mi és ki nincs, hanem azon, hogy mi és ki van – összegez Bakó Botond, hozzátéve, minden és mindenki pótolható, ehhez csapatként kiemelkedően erősnek, koncentráltnak kell lenni.
– Amint kilépünk a pályára, mindenkinek extázisban kell lennie, és arra gondolni, hogy sikerülni fog – hangsúlyozta a tréner a klub honlapjának nyilatkozva.

A Sport36 Komló – Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es bajnoki mérkőzés február 8-án, 18 órakor kezdődik a komlói sportközpontban, játékvezetők Altmár Kristóf és Horváth Márton lesznek.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás