- hirdetés -

Két kiváló orosházi karatés tevékenységét is elismerték a Magyar Karate Szakszövetség díjátadó gáláján. Az Orosházi Kyokushi Karate Szabadidő Kör (OKKSZK) szakmai munkáját nem először díjazta a szövetség.

Kedden a budapesti Stefánia Palotában tartott ünnepségen, Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár adta át a kitüntető elismeréseket.

Magon Hajnalka harminc éves sportolói, és odaadó edzői munkájáért vehette át a kitüntetést, míg a junior világbajnoki bronzérmes Kotuly Zoltán, jelenlegi elhivatott munkáját és elért eredményeit jutalmazta az államtitkár, illetve a szövetség.

A két kitüntetett sportoló és a büszke klubelnök (fotó: OKKSZK)

– Nagyon nagy öröm számunkra, hogy az OKKSZK két sportolóját is a kitüntetettek között tudhatjuk. Az elért eredmények mellett az ilyen, és ehhez hasonló elismerések erősítenek meg abban, hogy jó úton járunk és adnak újabb erőt a folytatáshoz. Szeretettel gratulálok a két versenyzőnek és ezúton is köszönöm minden egyes támogatónk segítségét abban, hogy a nehézségeket leküzdve tovább dolgozhatunk az újabb sikerekért – kommentálta a klub elnöke,  shihan Zsiga Zsolt.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.