Arany és ezüst nemzetközi szőnyegen

Ausztriában mérték össze tehetségüket, felkészültségüket az orosházi birkózók. Szél Anna a dobogó legfelső fokára állhatott, míg Rácz Richárd második helyezést ért el.

Az Orosházi Spartacus Birkózó Klub versenyzői közül Rácz Richárd a junior szabadfogású csapattal, míg Szél Anna a női kadet válogatott tagjaként vett részt múlt hétvégén a hagyományos Wolfurt Open Cup 2018 nemzetközi birkózóversenyen.

Szél Anna ezúttal is a dobogó tetején (Fotó: OSBK Facebook)

A klub összefoglalójából megtudtuk, hogy Ricsi elsőéves juniorként mérlegelt 57 kg-ban, ahol szlovák, francia, német és amerikai ellenfelekkel küzdött meg. Két vesztes és két győztes mérkőzést követően a csoportban körbeverés alakult ki, és mivel az orosházi sportoló a végső győztes amerikaival szoros csatát vívott, így a végelszámolás során ezüstérmet szerzett.
Szél Anna a 61 kg-osok tízfős mezőnyében táblára kerüléssel kezdett. Összesen négy mérkőzést vívott, mindegyiket technikai tussal nyerte, így a végén aranyérmet vehetett át, és most először sikerült megnyernie a Wolfurt Open Cup női kadet versenyét.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás