- hirdetés -

Véget ért a felkészülési időszak, vasárnap este Gödön kezdődik a tavaszi szezon az OXXO Energy Orosházi NKC számára. Legutóbb hazai pályán nagy különbséggel győztünk a női kézilabdázók, ennek ellenére nem vár könnyű találkozó rájuk.

Rövid de annál tartalmasabb felkészülésen van túl a felnőtt együttes. Többen távoztak – Tobak Luca (SZISE), Székesi Fanni (Hódmezővásárhely) – az érkezők oldalán pedig a saját nevelésű Ulmann Bernadettről számoltal be. Ezek tudatában is a kétpontért utaznak a Pest megyei alakulathoz.

Következő ellenfelük, a Göd jelenleg közvetlen mögöttünk foglal helyet, Tősér Tibor együttese a hatodik helyen telelt 18 ponttal. Kellemes emlékeket őrizhetnek róluk, hiszen a bajnokság első fordulójában, magabiztos 14 gólos győzelmet arattak az orosháziak. Azonban ez nem szabad, hogy elaltassa a lányokat, hiszen idegenben rendre szoros találkozót vívtak egymással.

– A hazai találkozón nehezen lendültünk játékba, ezt most nem engedhetjük meg magunknak. Idegenben végig koncentráltan, jól védekezve kell játszanunk a siker érdekében – fogalmazott a mérkőzés előtt a klub honlapján Papp László, vezetőedző.

A találkozót február 4-én 17 órától rendezik a gödi Balázsovits János Sportcsarnokban.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.