- hirdetés -

Hazai pályán indítja a bajnoki küzdelmeket férfi kézilabdacsapatunk, Bakó Botond vezetőedző küzdelmes mérkőzésre számít. A szegedi sztárcsapat érkezése okán tapasztalt nagy érdeklődés miatt a nézők beléptetése a csarnokba délután fél 4-kor kezdődik.

Február 2-án, 18 órától a MOL-Pick Szeged együttese ellen lép pályára az Orosházi FKSE-LINAMAR NB I-es férfi kézilabdacsapata, mely a vezetőedző szerint meglehetősen vegyes felkészülésen van túl. Sokan hiányoztak sérülések miatt, így a felkészülés során csak kisebb feladatokat tudtak megoldani.

– Gyakorlatilag a védekezésünkkel, a 6-0-ás védekezéssel csak pillanatokat tudtunk foglalkozni, hiszen többen hiányoztak sérülés miatt. Taktikailag sokkal távolabb vagyunk a mai napon, mint terveztem, de bízom benne, hogy lassan visszatérnek a játékosok és elkezdjük bepótolni a lemaradásunkat – értékelte az elmúlt egy hónap munkáját Bakó Botond a klub honlapján.

A vezetőedző hangsúlyozta, azok a játékosok, akik jelen voltak a tréningeken, sokat és keményen, motiváltan dolgoztak. Melléjük kell beépíteni, illetve felépíteni azokat a játékosokat, akik eddig hiányoztak.
– Van feladatunk bőven. Abban bízom, hogy a Pick Szeged ellen egy tisztességes mérkőzést tudunk játszani és elkerülünk egy olyan esetleges eredményt, ami óriási kudarc lenne. Azt fogom kérni a srácoktól, hogy most még bármennyire is nem érzik egymást a pályán, küzdjenek, harcoljanak az utolsó momentumig, és hozzuk ki a maximumot a mérkőzésből.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – MOL-Pick Szeged bajnoki találkozó február 2-án, pénteken 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. A mérkőzés játékvezetői Fekete Tamás és Tóth Dávid lesznek.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a mérkőzésre a nézők beléptetése az előzőleg meghirdetett 16:30 helyett egy órával korábban, 15:30-kor kezdődik.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.