OMTK-ULE 1913: tíz gól az edzőmeccsen

Lejátszotta második felkészülési mérkőzését az OMTK-ULE labdarúgó csapata. A Sarkadkeresztúr elleni fölényes győzelem után a Kondoros ellen is remekül helyt állt az ULE, döntetlent ért el magasabb osztálybeli ellenfelével szemben.

A megyei I. osztály egyik élcsapata látogatott január 31-én az OMTK-ULE Sportcentrumába.  A megyei élvonallal kacérkodó ULE egyenlő partnernek bizonyult.

OMTK-ULE 1913 – Kondorosi TE     5 – 5      (1 – 2)

Gyopáros, műfüves pálya. Vezette: Halász R., Jónás J.

OMTK-ULE: Marunák – Lestyán, Futaki, Szabó N., Fejes – Deli, Elekes, Barna – Sindel, Kasza, Simon R. Játszott még: Téglás, Kolozsvári Cs., Kolozsvári J., Bogár, Szabó Á., Fehér B., Kovács D. Edző: Czollner Gábor.

Kondoros: Szólik – Süli, Hanyecz, Vozár, Vajgely, Rafaj, Kajtár, Konyecsni, Harangozó, Borgulya, Farkas J. Játszott még: Kajári, Kormány, Murvai, Péli, Paluska, Takács. Edző: Janis János.

 A gólok története:

Sindel két kihagyott ziccere után a vendég Kondoros szerzett vezetést. A 31. percben egy kényszerítő után Rafaj lőtt a hálóba, 0-1. A 40. percben Sindel vitte keresztbe a labdát, majd 16 méterről lőtte vissza a hosszú sarokba, 1-1. A 44. percben szöglet után Borgulya fejelt a hálóba, 1-2. A 60. percben egy bal oldali beadást követően Murvai szerzett újabb fejes gólt, 1-3. Ezután az imént beállt, 16 esztendős Szabó Áron percei következtek. A 64. percben 16 méterről lőtt a hosszú sarokba, 2-3. A 66. percben ismét Szabó Á. lépett ki a védők vonalából és helyezte a labdát okosan a hosszú sarokba, 3-3. A 71. percben Farkas J. remek cselsorozat végén gurított a kapuba, 3-4. A 80. percben Kasza mélységi indításával Simon robogott kapura, majd 16 méterről emelt a kapus felett a hálóba, 4-4. A 83. percben Sindel alapvonalról visszagurított labdáját belsőzte Kasza egy lépésről a hálóba, 5-4. A 88. percben egy jobb oldali beadást továbbított Kormány a kapuba, 5-5.

Szabó Áron két perc alatt két gólt szerzett (Fotó: Betkó Tamás)

Az előző mérkőzésen Szabó Áron debütált a felnőttek között, ezúttal Fehér Bencét avatták fel társai. – Jól éreztem magam a pályán, az idősebbek bíztattak. Még nem vagyok 16 éves, de remélem, egyre több lehetőséget kapok a felnőttek között – nyilatkozta a mérkőzés után a fiatal labdarúgó.

A mérkőzés után Czollner Gábor edző is értékelt: Úgy gondolom, hogy tisztességesen helyt álltunk a megye egyik legjobb csapata ellen.  Ha hibáinkat korrigálni tudjuk, akkor szép reményekkel várhatjuk a tavaszi folytatást.

Az OMTK-ULE 1913 csapata február 7-én, 18 órakor a gyopárosi műfüvön fogadja felkészülési mérkőzésen a Mezőhegyes csapatát.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás