- hirdetés -

A Digi Sport Nap Hőse tehetségkutatójában indul Kovács Attila, orosházi extrém kerékpáros, a Biketrial Szeged versenyzője. Szavazatainkkal mi is tudunk segíteni neki, hogy elnyerje a címet és az Év Hőse-szavazáson is indulhasson.

A 24 éves Kovács Attila rögtön az első 2009-es versenyén felállhatott a dobogóra, egy évre rá pedig bronzéremmel, majd ezüstéremmel is gazdagodott dual trial kategóriában. Az extrém kerékpár mellett több másik sporttal próbálkozott, végül már 10 éve ebben a sportágban találta meg a számításait. Trénere Sári Zsolt határozott, erős akaratú sportolóként jellemzi.

– Fontos bízni magamban, az edzőimben. Az motivál elsősorban, hogy úgy érzem, legyőzhetem önmagam, illetve a folyamatosan feszegethetem a korlátaim. Komoly előnyei vannak ennek a sportnak. Egészség, állóképesség és nem utolsósorban remek barátok – meséli Attila.

Az extrém kerékpár komoly fizikai erőfeszítéseket igényel. A folyamatos gyakorlás mellett az erősítés, a konditermi edzések is elengedhetetlen részei a felkészülésnek. Attilát azonban ez egyáltalán nem tartja vissza, hiszen ez az edzésforma már gimnáziumi évei alatt is sokat segített neki abban, hogy kitartó versenyzővé válhasson.

– Ha valamit, folyamatosan, kitartóan csinálunk és hozunk érte áldozatokat, egyáltalán nem maradnak el a sikerek – fogalmazza meg hitvallását. Nem zárja ki azt sem, hogy főiskolai tanulmányai befejezése után, fiatalokkal ismertesse meg sportágát.

Tehetségére a Digi Sport csatorna is felfigyelt. Attilát ezen a héten a Nap Hőse-szavazás résztvevői között láthatjuk.

Az indulók értékes tárgyakkal gazdagodhatnak, a fődíj pedig 1,2 millió forint, amit további sportkarrierjükre fordíthatnak. A szavazás már elindult, voksunkat ezen a linken tehetjük le Attila neve mellett. Fontos, hogy a voksoláshoz érvényes e-mail cím és egy gyors regisztráció szükséges. Naponta egy szavazatot adhatunk le, ezt viszont a verseny végéig minden nap megtehetjük vasárnap 23:59-ig. Jelenleg nem Attila áll az élen, de sok van még a végéig és nem behozhatatlan a lemaradás. Segítsünk neki abban, hogy megnyerhesse a szavazást és indulhasson az Év Hőse címért!

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.