- hirdetés -

Több mint száz vendég vett részt a Muzsikáló Gyermekekért Alapítvány és a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola közösen szervezett jótékonysági bálján, január 27-én. Az estén felléptek az iskola növendékei és meghívott vendégei. 

Ötödik alkalommal gyűlt össze a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola apraja-nagyja ünnepeli. A Kis Művészek Bálját szombaton tartották, a Táncsics gimnázium aulájában.

„Aki nem hisz abban, hogy mennyi jó ember van, az kezdjen el valami jót tenni, s meglátja milyen sokan oda állnak mellé” – idézte a ferences rendi szerzetes Böjte Csabát, Kardosné Bánhidi Éva a Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti iskola igazgatója nyitóbeszédében. 
– A bevételt ezúttal is a művészeti iskola tehetségeinek gondozására, támogatására, a hangszerállomány karbantartására, fellépőruhák beszerzésére, és a növendékek versenyeztetésére fordítjuk – mondta az igazgató. 

Az estét fúvós zenekarok nyitották, melyekben volt növendékek, és több tanár is helyet foglalt (Klikk a képre) Fotó: Rosta Tibor

Beszédet mondott Dávid Zoltán polgármester is, aki kitért arra, öröm, hogy a művészeti iskola meghatározó intézmény Orosháza kulturális életében, színvonalas és eredményes nevelés folyik benne.

Az estét fúvós és vonós zenekarok nyitották, melyekben volt növendékek, és több tanár is helyet foglalt. Ezután Ökrös Katalin továbbtanuló növendék hegedűjátékát hallhatták az érdeklődők, majd Karsai Lúcia és a Csillag csoport táncolt. Őket a Flamenco tánccsoport műsora követte. Az rendezvény meghívott vendégeként a mazsorett csoport zászló és pompom számmal színesítette a programot. 

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.