- hirdetés -

Akár tél van, akár nyár, a Rock klub háza táján soha sem áll meg az élet, mindig történik valami, ami miatt érdemes odamenni. Most új sorozatot indítanak.

Még jócskán várniuk kell a rock, a blues és a jazz kedvelőinek a szabadtéri koncertek szezonjára. Addig is, míg ez a sokak által várt időszak elkövetkezik, az orosházi Rock Klub 2018 január 27.-i kezdettel Zenészportré címmel egy új műsort indít, ennek kapcsán kérdeztük Mihály Zoltán klubvezetőt.
– Terveink szerint ez a műsor egy kötetlen, közvetlen és laza, beszélgetős előadás lesz, melyben mindig meghívott zenészek vallanak pályájukról, zenei elképzeléseikről, és általában a rock, blues és jazz zenék aktuális kérdéseiről – mondja röviden a klubvezető.

A sorozat első vendége Bagaméri András (fotó: Rock klub)

A sorozat január 27-én indul 20 órai kezdettel. Első meghívott Bagaméri András gitáros, a First, a Bagaméri Projekt, a Live Coals és más formációk ismert orosházi zenésze. A zenés, beszélgetős műsort zenei bejátszásokkal, filmrészletekkel is próbálják színesíteni. A későbbi rendezvényeken igyekeznek megszólaltatni minél több helyi zenészt, de tervezik országosan ismert művészek bevonását is.
Az előadások helyszíne: Rock Klub, Pacsirta u.8.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.