- hirdetés -

Vasárnap délben lezárták Orosházán a Táncsics Mihály utcát azért, hogy teret engedjenek a jó ügynek. A Tótkomlósi Autósport Egyesület szervezésében megvalósult jótékonysági élményautózás sikeresen zárult.

Ahogy megírtuk január 21-én jótékonysági élményautózást szerveztek, melynek bevételt a székkutasi balesetben legsúlyosabban megsérült Jázmin és Nelli családjának ajánlották fel.
A rendezvény szervezője és a Tótkomlósi Autósport Egyesület elnöke Karasz Róbert, a rendezvény után beszámolt arról, hogy az óriási összefogás eredményeképp nagyon szép összeget sikerült összegyűjteniük a két családnak.
– Nagyon jó érzés volt a sok jószándékú emberrel beszélgetni. A gyűjtés végeredménye  399500 Ft lett, amit természetesen 400.000 Ft-ra kerekítettünk, a teljes összeget Jázmin és Nelli családja kapja – tájékoztatott a szervező.

Sikeresen zárult a jótékonysági rendezvény (Fotó:Kecskeméti Krisztina)

Az elnök elmondása szerint, a nap legmeghatóbb adománya egy óvodás korú kis kisfiútól és szüleitől érkezett. A gyermek azzal fordult az adománygyűjtő hölgyekhez, hogy elhozta a perselyéből származó összes pénzt a két lánynak, hogy meggyógyuljanak. Az összeg több mint 10.000 Ft volt, és ragaszkodott a felajánláshoz.
– Hihetetlen számomra ez az egész, ezért érdemes ilyen rendezvényeket szervezni – zárta Karasz Róbert. A programra a zord idő ellenére is sokan látogattak ki, és egész idő alatt töretlen érdeklődés mutatkozott az autózásra, a kocsik mellett mindig hosszú sor kígyózott.

Az egyik érintett lány hozzátartozója elmondta, köszönetet mond családja nevében, minden megjelent versenyzőnek, nézőnek, barátnak és ismerősnek, aki a lányoknak rendezett eseményen részt vett. Hálásak, és jó érzéssel tölti el őket, hogy ilyen sok ember segített. Hozzátette, az adományból ajándékcsomagot készítenek a Szegedi Klinikán dolgozóknak, hogy megköszönjék áldozatos munkájukat.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.