Javában tart Orosháza költségvetésének tervezése

A város idei költségvetési tervezetéről folyt a megbeszélés Orosháza intézményei és a város vezetői közt január 22-én, a hivatal kistermében. Várhatóan a hónap végi testületi ülésen terjesztik elő.

A tervek szerint a január végén esedékes képviselőtestületi ülésen terjesztik elő a 2018-as költségvetést. A nagyszabású munka több fázison és egyeztetésen keresztül tart.

A költségvetésről tárgyaltak Orosháza intézményei és a város vezetősége (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

A város intézményei közül a január 22-i ülésen az Egységes Szociális Központ, a Gyermek- és Diákélelmezési Intézmény, a Justh Zsigmond Városi Könyvtár, a Nagy Gyula Területi Múzeum, a Napköziotthonos Óvoda Intézménye és a Polgármesteri Hivatal vezetőivel történt megbeszélés. Az érintett szakszervezetek is tájékozódhattak az elképzelésekről.

A megbeszélés sikeres volt, megegyezéssel ért véget. Az intézmények vállalták, hogy a lehetőségeiket a lehető legnagyobb precizitással és szakmai színvonalon használják ki, Orosháza lakosságát szolgálva.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás