- hirdetés -

Az Orosházi FKSE -Linamar NB I-es együttese az ugyancsak első osztályban szereplő Cegléd gárdáját fogadja péntek este az Eötvös csarnokban. A Liga kupa D csoportjában zajló összecsapás a második tétmeccse lesz a Bakó Botond edző irányította orosházi csapatnak.

Első idei tétmérkőzésünkön – ugyancsak a Liga kupa keretein belül – az orosháziak magabiztos játékkal, fölényes, tizenhárom gólos győzelemmel mutatkoztak be az NB I/B keleti csoportjában szereplő Kecskeméti TE ellen. Pénteki ellenfelünket a Cegléd csapatát az első fordulóban idegenben győzték le Németh Laciék és ezzel két forduló után vezetik a D csoport tabelláját.

A felkészülés harmadik hetében járó csapatunk keményen dolgozik. Napi két edzéssel igyekeznek minél jobb formába kerülni a februári bajnoki rajtra. A múlt heti, Kecskemét elleni találkozón már elkezdték gyakorolni a fiúk azokat a taktikai elemeket, melyek újként kerültek, kerülnek be a repertoárba. A pénteki találkozóra is ezt tervezi Bakó Botond vezetőedző, aki még mindig nem számíthat az Európa-bajnokságon vitézkedő macedón válogatott Markoski és a továbbra is sérüléssel bajlódó Domagoj Srsen játékára. Így a ceglédiek ellen is a múlt hetihez hasonló összeállításban vesszük fel a harcot.

Akárcsak a Kecskemét ellen, most is izgalmas meccs várható péntek este a csarnokban (Fotó: Rosta Tibor)

Ellenfelünk a múlt héten 26 – 31 arányban diadalmaskodott a kecskemétiek otthonában és tudhatjuk azt is, hogy Orosházán is győzni szeretnének. A két csapat már hosszú évek óta izgalmas és szoros mérkőzéseket vív egymással, erre számíthatunk péntek este is.

Vezetőedzőnk elmondása szerint, ezen a kupa találkozón is nagyobb szerepet és bizonyítási lehetőséget szeretne adni tehetséges fiataljainknak.
– Mindenképp a győzelmet célozzuk meg és ezért a srácok keményen dolgoznak. Nagyon örülnék, ha nagyszerű szurkolótáborunkból minél többen jönnének el a péntek esti mérkőzésre és biztatnák a csapatot – hangsúlyozta Bakó Botond.

Orosházi FKSE-Linamar – Ceglédi KKSE Liga kupa mérkőzés, Orosháza, Eötvös csarnok. 2018. 01. 19. 18.00. Vezeti: Rontó Ádám és Szanyi Péter

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.