Rákóczi: harmadik hely a Harang Söröző Kupán

Újabb teremtornával törte meg a hétköznapok kemény munkáját a Rákóczi Vasas labdarúgó csapata. Az elmúlt heti kondorosi teremfoci után ezúttal Gyomaendrődön vettek részt Kvasznovszky József tanítványai.

Nyolcadik alkalommal rendeztál meg a Harang Söröző Kupa elnevezésű teremlabdarúgó tornát Gyomaendrődön. A rendezvény keretében 8 együttes csatázott a végső sikerért.

Az A csoportban a békéscsabai Gyöngy Presszó, a Körösladány MSK, a Szeghalmi FC és a Szarvasi FC, a B kvartettben a Jamina SE, a Rákóczi Vasas SE, a Dévaványai SE és a házigazda Gyomaendrődi FC küzdött a továbbjutást jelentő helyekért.

A Rákóczi Vasas eredményei:

Rákóczi Vasas – Dévaványa              7 – 2

Rákóczi Vasas – Bcs. Jamina SE        5 – 2

Rákóczi Vasas – Gyomaendrőd        6 – 0

A Rákóczi Vasas csoportgyőztesként jutott tovább.

Keresztjáték a döntőbe jutásért:

Rákóczi Vasas – Gyöngy Presszó  1 – 2

Bronzmérkőzés:

Rákóczi Vasas – Bcs. Jamina SE   4 – 1

Harmadik helyet szerezte meg a Rákóczi a gyomaendrődi teremtornán (Fotó: bmsextra)

– Az elmúlt heti kondorosi teremtorna után létszámgondjaink tovább fokozódtak, több „kölcsönjátékossal” tudtunk kiállni. Akik itt voltak, maximálisan teljesítettek. Négy győzelmet arattunk és csupán egyszer voltunk kénytelen vesztesen elhagyni a pályát. A bronzérem mellett Tasi Róbert révén a gólkirályi cím is Rákóczitelepre került- nyilatkozta a nap végén Kvasznovszky József edző.

A torna végeredménye: 1. Gyöngy Presszó, 2. Körösladány, 3. Orosháza, 4. Jamina SE, 5. Szarvas, 6. Szeghalom, 7. Dévaványa, 8. Gyomaendrőd.

Különdíjasok:

Legjobb kapus: Baráth Bence (Gyöngy Presszó).

 Legjobb mezőnyjátékos: Laksteter Jován (Körösladány).

Gólkirály: Tasi Róbert (Orosháza).

A Rákóczi Vasas a jövő héten heti négy edzéssel folytatja a felkészülést a tavaszi folytatásra.


Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás