- hirdetés -

Komoly összefogás alakult ki a december 30-ai balesetben életveszélyesen megsérült lányokért, a ReDance Sportegyesület jótékony előadást tart január 26-án a Petőfi Művelődési Központban Jázminékért.

„Amit tehetsz csepp a tengerben, de ez ad értelmet az életednek” –  olvasható a jó ügyet szolgáló program plakátján.
Orosháza mozdul, hogy segíthessen a Székkutasi balesetben megsérült lányok családjain. Sokan fogtak össze, hogy a bajban segítő kezet nyújtsanak.

A ReDance egyesület vezetője Rétes Edina és csapata, egy jótékonysági előadást szervezett, melyre sok előadó jelezte segítő szándékát.

– A jótékonysági est műsora összeállt. Köszönjük mindenkinek, aki támogatni szerette volna előadásával a Jázmint és Nellit, viszont a kétórás időkorlát miatt nem tudunk már több fellépőt fogadni – olvasható a ReDance oldalán. 

A ReDance Hip-Hop Crew SE mellett, a fellépők listáján szerepel például az énekes Csordás Ákos, a sorozatsztár Pribelszki Norbi, de színpadra lép a Duma Színház is.

Jegyek várhatóan január 12-től megvásárolhatók a Petőfi Művelődési Központ jegypénztárában. A műsor bevételét teljes egészében a lányok családjának ajánlják fel.

A Tótkomlósi Autósport Egyesület is felajánlotta elnöksége is adományokat gyűjt január 21-én, ennek részletei itt találhatók.

Jázmin állapotában nincs változás

Ahogy azt korábban megírtuk, december 30-án egy személyautó haladt a 47-es főúton Székkutas irányából Orosháza felé, amikor az autó vezetője egy enyhén balra ívelő kanyarban rosszul választotta meg a sebességet, elvesztette uralmát a gépjármű felett és az autó az út menti árokba csapódott. Az autóban hatan ültek, többen biztonsági övet nem használtak, a sofőr pedig jogosítvány nélkül vezetett.

Rengetegen figyelemmel kísérik a közösségi médiában a székkutasi baleset sérültjeinek – különösen a két életveszélyes állapotba került lánynak, Jázminnak és Nellinek – a sorsát. A szegedi kórházban kezelik őket, a legrosszabb állapotban a jelenleg is életéért küzdő Jázmin van, akinek a gerince és a koponyája sérült meg.

Korábban úgy fogalmazott Murányi Erika, Jázmin édesanyja, hogy lánya még nincs túl az életveszélyen. Sok idő és türelem kell. Megtudtuk, hogy a megsérült lány állapotában azóta sem történt változás.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.