A végegyházi események utóélete – Németh Norbert kilép a Jobbikból

Németh Norbert korábbi orosházi önkormányzati képviselő levélben kérte a jobbikos párttagsága megszüntetését:

“Dr. Szabó Ervin képviselő úr!

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalomban jelenleg is meglévő párttagságom megszüntetésének feltételeiről szíveskedjék tájékoztatást adni!
Az elmúlt évek és hónapok jobbikos tevékenységei miatt a párt arculatváltásával nem tudok és nem is kívánok azonosulni. Az elmúlt napok végegyházi eseményei arra az elhatározásra késztettek, hogy ezt a döntésem meghozzam. Véleményem szerint családapaként, férfiként, és keresztény értékrendben felnevelt emberként részemről vállalhatatlanok azon cselekmények, amelyek az Ön vezetésével családok, gyerekek, és nem utolsósorban nők megfélemlítését szolgálják pusztán politikai haszonszerzés céljából. Hiszem és vallom, hogy a mindennapok politikai, és egyéb csatározásait a demokrácia törvényes keretein belül olykor hosszasan elhúzódó beszélgetésekkel, vitákkal kell megvívnunk. Úgy gondolom, hogy az erőszak a rombolás útja, ami a szebb jövő helyett a semmibe vezet.

Tisztelettel:
Németh Norbert
Orosháza, 2018. január 12.”Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás