- hirdetés -

Az ünnep végeztével a karácsonyfáról is lekerülnek a díszek. A fát a Városüzemeltetési Zrt. munkatársai feldarabolták, és ahogyan az elmúlt években, idén is nehéz sorban élő családhoz került.

Kovács Melinda párjával és 14 hónapos gyermekével él együtt. Számukra biztosít majd meleget télen, melyet január 9-én daraboltak fel és szállították ki az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai. Idén az Orosházi Kistérség Egyesített Gyermekjóléti Központja és Családsegítő Szolgálata ajánlotta a kedvezményezett párt. Az átadáskor a polgármester is jelen volt.

– Már hagyomány, hogy a város fáját egy rászoruló család kapja meg. A karácsonyfát a Városüzemeltetési Zrt. kipótolta, így több mint négy mázsa tüzelőt adtunk át Melindáéknak – fogalmazott Dávid Zoltán.

Idén is jó helyre került a város karácsonyfája (Fotó: Bakos Viktória)

A fiatal édesanyától megtudtuk, hogy 37 ezer családi pótlékból és párja keresetéből tartják fent magukat leginkább, de az orosházi családsegítő szolgálattól is kaptak támogatást. Melinda elmondta, hogy eddig elmaradt a kemény tél, bízik benne, hogy sokáig elég lesz az adomány.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.