- hirdetés -

A Kecskemét gárdája érkezik, férfi kézilabdacsapatunk új vezetőedzője, Bakó Botond szeretné látni, hogyan küzd a csapat, és segítik egymást a játékosok.

Szerdán játssza idei első tétmérkőzését az új vezetőedző irányításával dolgozó élvonalbeli férfi kézilabdacsapatunk, az Orosházi FKSE-LINAMAR. A Liga Kupában hazai közönség előtt lépnek pályára Németh Laciék, az ellenfél a Kecskemét gárdája lesz.
– Közös munkánk kezdete óta ez lesz az első mérkőzés. Azt gondolom, hogy technikailag, taktikailag semmi elvárásom nem lesz a csapat irányába. Szeretném látni, hogy ebben az új helyzetben, amikor még alig vagyunk túl pár közös edzésen, hogyan küzd a csapat, hogyan fog össze a nehéz helyzetben, valamint hogyan segítik egymást – emeli ki Bakó Botond a klub honlapjának nyilatkozva.

A tréner hozzátette, természetesen a kiírás sajátosságának köszönhetően minden játékos nem lehet ott ezen a mérkőzésen, így előfordulnak majd olyan szituációk, helyzetek, amelyek furcsák lesznek, és amelyekben az improvizációra, rögtönzésre kell hagyatkozni.
– Mint elmondtam, nem a kiemelkedő csapatjáték fog érdekelni. Szeretném, hogy mindenki nyugodtan, jó kedvvel, viszont óriási akarattal küzdjön és csapatként kompenzálják jelenlegi állapotunkat.

Az Orosházi FKSE-LINAMAR – Kecskeméti TE Liga Kupa mérkőzés január 10-én, szerdán 18 órakor kezdődik az Eötvös-csarnokban. Játékvezetők Fekete Tamás és Tóth Dávid lesznek.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.