- hirdetés -

A december 30-i balesetben megsérült Jancsó Jázminnak és családjának támogatására fordítaná egy január 21-re tervezett rendezvényének bevételét a Tótkomlósi Autósport Egyesület.

Ahogy azt korábban megírtuk, december 30-án egy személyautó haladt a 47-es főúton Székkutas irányából Orosháza felé, amikor az autó vezetője egy enyhén balra ívelő kanyarban rosszul választotta meg a sebességet, elvesztette uralmát a gépjármű felett és az autó az út menti árokba csapódott.

A baleset legsúlyosabb sérültjét, Jancsó Jázmint a mai napig a szegedi kórház intenzív osztályán ápolják mélyaltatásban. Három gyermekét egyedül nevelő édesanyja erőn felül próbál minden nap súlyos beteg lánya mellett lenni Szegeden. Ez azonban anyagilag is megterheli a családot.

A Tótkomlósi Autósport Egyesület elnöksége adománygyűjtő autózást tervez Jázmin részére a közeljövőben. Az egyesület már több rendezvényen gyűjtött adományokat beteg gyerekeknek és fiataloknak. Az esemény lényege, hogy bárkinek lehetősége nyílik támogatás ellenében beülni 1-2 körre egy rally autóba, tapasztalt pilóták mellé. A bevétel teljes egészét pedig Jázmin édesanyjának, Murányi Erikának adnák.

A rendezvény tervezett időpontja január 21-e lenne, helyszíne pedig Orosházán, a Táncsics utca 2-2 sávos útfelülete, útzárás mellett. A rendezvény miatt a szükséges szakhatósági bejelentések után ideiglenes pályát alakítanának ki.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.