- hirdetés -

Elkezdődött az év az orosházi női asztaliteniszezők számára. Az Extraligában szereplő csapat egy győzelmet és egy vereséget szerzett, míg az NB I-es gárda Nagykanizsán maradt alul.

Gödöllői EAC – PET-BAU ASE Orosháza I.  0-7

Női asztalitenisz, Extraliga-mérkőzés, Gödöllő.

Orosházi győztesek: Fehér Orsolya, Horváth Lilla, Tóth Edina 2-2 valamint a Fehér – Horváth páros 1.

Papírforma sikert aratott a PET-BAU ASE az év első mérkőzésén. Bogdánffy Csaba, az egyesület szakkosztályvezetője beszámolójából kiderült, hogy az előzetes várakozásnak megfelelően az orosházi lányok meggyőző játékkel hozták el a két bajnoki pontot az újonc otthonából. 

Budaörsi 2i SC – PET-BAU ASE Orosháza I.  6-2

Női asztalitenisz, Extraliga-mérkőzés, Budaörs.

Orosházi győztesek: Fehér Orsolya, Tóth Edina 1-1.

A vasárnap délutáni mérkőzésen az előző évi bronzérmes, akinek soraiban a válogatott Pergel, az egykori orosházi játékos és többszörös Európa-bajnok Fazekas, valamint a rutinos Varga szerepelt. Egységes csapatot alkotva nyert a vendégcsapat ellen. A klub szakosztályvezetője szerint az orosháziak elvárható teljesítményt nyújtva nem okoztak csalódást.

Vereség az NB I-ben

Kanizsa Sörgyár PET-BAU ASE Orosháza II. 13-5

NB I-es női asztalitenisz-mérkőzés, Nagykanizsa.

Győztesek: Benkő Anett 2, Varga Bernadett 1, Fuderer Dalma 1, valamint a Benkő – Varga páros 1.

Az utazás fáradalmai meglátszott a csapat teljesítmény, a több mint négy órás utazás következtében lányaink nehezen lendültek játékba az előző évi bajnok otthonában. A párosok után 1-1 volt az állás, de ezt követően az első nyolc egyéni mérkőzést a hazaiak nyerték, többek között négyet 3-2-re. A találkozó második felében sikerült a szépítés.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.