Lezárás várható a Tass utcán

Karbantartási munkák miatt január 12-én reggel nyolc és dél között nem lehet majd parkolni a Tass utca egy részén. A közterület-felügyelet a lakók megértését kéri.

Az Orosházi Városüzemeltetési és Szolgáltató Zrt. munkatársai – megfelelő időjárási körülmények esetén – a városi növényzet karbantartási munkáit végzik január 12-én. A Közterület-felügyelettől megtudtuk, hogy a munkálatok idején, időszakosan a közúti forgalom korlátozása is várható, félpályás-, néhány percre egész pályás útzár formájában, a Tass u 9. és 19. számú lakótömbök mentén.

A közleményből kiderült, hogy az ott található parkolókat, már előtte este 22 órától lezárják. Ezért arra kérik a közelben lakókat, hogy amennyiben gépjárművel rendelkeznek, a megjelölt időszak alatt a parkolókat ne vegyék igénybe, járműveiket máshol helyezzék el.Az OrosCafé további használatához el kell fogadnod a cookie-k használatát. További információ

Amennyiben a beállítás változtatása nélkül böngészel tovább az oldalunkon, vagy az "Elfogadás" gombra kattintasz, azzal elfogadot a cookie-k használatát.

Bezárás