- hirdetés -

Megszületett Orosháza első babája január elsején. A baba és mama jól vannak, boldogságtól telt új évet köszönthet a mezőhegyesi család.

Zoé a Czene család második gyermekeként született, a négyéves Dorina mellé. Az édesanya, Czenéné Czimbercsik Emese Január 16-ára volt kiírva de elmondta, sejtették, hogy hamarabb érkezik a kis jövevény, ám azt nem gondolták, hogy ennyivel.

Az ünnepeket még együtt, békésen töltötte a család, Emese 27-én feküdt be a kórházba.
– Elképzelhető volt, hogy megindul a szülés, de mégsem, a kislány várt az új esztendőre. 2018 január elsején, 10 óra 55 perckor 2980 grammal és 47 centivel, könnyen, természetes úton született meg Zoé – mondta boldogságtól ragyogva az anyuka.

2018 első babája Czene Zoé (Fotó: Kecskeméti Krisztina)

Az édesapa Czene Zoltán elmondta, hogy a féltesó Zoli, illetve testvére Dorina is nagyon várta már, hogy megszülessen Zoé. Boldogok mindketten hogy láthatják a Czene család legifjabb tagját.

Az Orosházi Kórház ápolási igazgatója elmondta, hogy az intézmény szülészeti osztályán minden év szilveszterén izgatottan várják a dolgozók, vajon Orosházán születik-e meg a megyében az év első újszülöttje. Greksza Ágnestől megtudtuk, hogy az idei évben a dobogós, harmadik hely jutott nekünk, ugyanis a gyulai Központi Kórházban két újszülött „beelőzte” az első orosházi babát, Czene Zoét.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.