- hirdetés -

Megkérdeztünk néhány orosházi sportolót, sportvezetőt, mit vár az új  évtől. Csokorba szedtük a válaszokat, lentebb olvashatják.

Szabó Ágnes, a Toldi SE erőemelője: Az új  esztendőben is megteszünk mindent a minél jobb eredmény  érdekében. Biztos vagyok benne, hogy a többi versenyző is a határait feszegeti. Magam részéről szeretnék kijutni külföldi versenyekre és ott helyezéseket elérni.  Az országos versenyeken minél több magyar bajnoki és országos csúcs megdöntése a célom.

Czollner Gábor, az OMTK-ULE edzője: A 2018-as évre azt kívánom minden sportolónak, hogy sérülésmentes, sikerekben gazdag szezonja legyen, a saját csapatom pedig a tudásához mérten, megfelelő osztályban és szinten bizonyíthasson a jövőben.

Csáki Róbert, az Orosházi Íjász Egyesület íjásza: A következő évben szeretném, hogy még jobban összekovácsolódjon a közösségünk. Minél több íjászunknak legyen lehetősége indulni a régiós és országos versenyeken, ahol dobogós vagy pontszerző helyezést érjen el. Saját magamtól pedig azt várom, hogy a februári IFAA terem Eb-n, a nemzetközi terem 3D bajnokságon, illetve az őszi 3D Ob-n bekerüljek legalább a legjobb öt közé.

Jova Levente, az NB II-es Nyíregyháza kapusa: Az új  esztendőtől  azt várom, hogy minél hamarabb sikerüljön az első osztályban játszanom megint, és feljutáshoz segítsem a Nyíregyházát.

Lustyik Levente, az MTK labdarúgója: Ez az év lesz a legfontosabb a karrierem és tanulmányaim szempontjából. Rengeteg válogatott program lesz 2018-ban, remélem, segíteni tudom majd a csapatot, továbbá előttem áll az érettségi és a továbbtanulás. Bízom benne, hogy ez az év a lehető legjobban sikerül és elérem a céljaimat.

Nagy Nándor, a Zsoldos Péter Orosházi Vívó Egyesület edzője: Szeretnék fejlődni, tanulni, hogy a jövőben is színvonalas és izgalmas edzéseket tudjak tartani. A gyerekek felé nincsenek elvárások, reméljük jövőre is élvezik majd a munkát és hasonló szorgalommal járnak majd le a vívóterembe.

Csizmadia Imre, a Rákóczi Vasas SE elnöke: A tavaszi szezonban egy rendezett körülmények között, Rákóczi családként működő csapatot szeretnék látni minden mérkőzésen, amelyik a megyei I. osztály felsőházában szerepel majd a rájátszásban. Remélem, a gárda sikerrel veszi az akadályokat.

(Forrás: origo.hu)

Selmeczi Edit, az Orosháza Úszó Egyesület edzője: 2018-ra minden versenyzőmnek, tanítványomnak, minden sportolónak sok erőt, töretlen szorgalmat, végtelen kitartást kívánok a megálmodott új orosházi uszodában, s akkor a kitűzött egyéni csúcsok mihamarabb elérhetővé válnak. Magamnak türelmet, biztató, lelkesítő, segítő, inspiráló ötleteket, így az együtt elért eredményeknek közösen örülhetünk, legyen az egy első víz alá merülés, vagy egy új egyéni időeredmény megúszása. Sikerekben, eredményekben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!

Tóth Dániel, a Békéscsaba 1912 Előre FC labdarúgója: Az új esztendőben a legfőbb elvárásom magammal szemben, hogy a klub alapembereként minél eredményesebben tudjam segíteni a csapatot abban, hogy a tabella dobogós helyei egyikén végezzünk. Az „első háromba” kerülés úgy gondolom reális célkitűzésnek mondható.

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában,
akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.